Destelheide & Hanenbos

Destelheide & Hanenbos: een nieuw verhaal

 

Terwijl code oranje onze bomen teisterde, waaide een frisse wind door het landschap van jeugdverblijfcentra in Dworp.

Hanenbos vertrok bij de provincie en smolt samen met Destelheide. Beide centra vallen nu, net als zusterorganisatie De Hoge Rielen, onder de vleugels van vzw ADJ en onder de hoede van de Vlaamse Overheid.

De twee verblijfscentra van Dworp, Destelheide & Hanenbos, vormen voortaan één organisatie en dat brengt een wervelwind aan mogelijkheden met zich mee!
 

Wat dit nieuws voor jou of jouw organisatie kan betekenen lees je hier.
 

Twee centra, één dorp, één visie, één team

De werkingen van Destelheide en Hanenbos vullen elkaar perfect aan en dat betekent goed nieuws voor de wensen van al onze groepen: een ruimere keuze uit werk- en vergaderruimtes, verschillende slaapopties, een aanbod meer gericht op jong of oud, inspiratie door cultuur of natuur...

Daarenboven bundelen de twee ploegen hun krachten om er samen voor te zorgen dat jouw verblijf vlekkenloos verloopt.

Destelheide & Hanenbos: dezelfde service met heel wat meer mogelijkheden!

 

Destelheide & Hanenbos: creatief & actief in het groen

© Lander Loeckx

Waar Destelheide, met haar ruime lichtrijke ateliers, de professionele theaterzaal en de verschillende interacties met kunstenaars inzet op cultuur en creativiteit, is bij Hanenbos de natuur de grootste troef. Het domein ligt middenin een bos van 7 hectare en een bosbeleefpad, touwparcours en klimmuur zorgen voor actie!

Een prikkelend kunstig verblijf of liever ravotten in het bos?
Destelheide & Hanenbos hebben voor elk wat wils!

 

Inspirerende werkplek in het groen

 © Lander Loeckx

Deze fusie betekent ook een fikse uitbreiding van de keuze aan werk- en vergaderruimtes. Een groot evenement, optreden, werkweek of conferentie? Dan is Destelheide je ideale uitvalsbasis. Liever een meeting, overleg of teamweek in een meer intieme setting? Dat kan in Hanenbos.

Beide centra liggen daarenboven middenin de natuur en vormen zo een ideale plek om in alle rust met je groep of team aan de slag te gaan.

 

Interesse?

Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben?
Vraag een plaatsbezoek aan bij Destelheide & Hanenbos en kom een kijkje nemen!

Reserveren kan voor beide locaties via deze link.
Opgelet! Voor de klanten van Hanenbos zijn er een aantal belangrijke wijzigingen. Lees de nieuwe reserveringstermijnen en -voorwaarden hier.

Heb je een specifieke vraag over één van de centra of wil je meer weten? Bekijk ons volledige aanbod op de site of mail info@destelheide-hanenbos.be.

Tot gauw in Destelheide & Hanenbos!